Register Log In
INETA INETA-EUROPE currently serves 0 user groups, representing -1 users!
HTML Content Manager  
RONUA este primul grup independent deschis de utilizatori .NET din România, şi totodată prima comunitate de profesionişti în domeniul tehnologiei informaţiei din ţară.

Denumit pe scurt RONUA (http://www.ronua.ro), acest grup de utilizatori are ca obiectiv major, includerea oricărui dezvoltator .NET în importantul proces al partajării de cunoaştere. Pentru a atinge şi a îmbunătăţi expertiza dezvoltatorilor în .NET, dorim să punem la dispoziţie un cadru de lucru prietenos, informal şi recreativ, pe de o parte, pentru prezentatorii voluntari care doresc să susţină prezentări referitoare la .NET, iar pe de altă parte, pentru participanţii care doresc să fie prezenţi la aceste activităţi.

RONUA este un user-grup ce se adresează, în principal, dezvoltatorilor, și nu companiilor în care aceștia activează. Totuși, suntem deschiși către colaborări punctuale cu orice entitate juridică (asociație, fundație, companie, firmă, reprezentanță multi-națională, etc.), în funcție de contextul și posibilitățile din momentul propunerii. RONUA (alături de RASA și DBODev) are ca și reprezentant legal (persoană juridică - asociație) Asociația eXperților în Tehnologia Informației din România (AXTI).

RONUA are filiale în următoarele orașe din România:
Vă aștept la evenimentele noastre sau, online, pe site-ul RONUA,
Aurelian POPA,
Inițiator RONUA

+40 722 21 21 01
Aurelian [dot] Popa [at] RONUA [dot]  RO

INETA Europe Sponsors 

Software vendors


 

Publishers
 
Powered by Idealake